Lahodné pařížské rohlíčky s krémem Uvařeno 607x
Recept
- Bílky s cukrem šleháme nad parou do zhoustnutí. Odstavíme, vmícháme ořechy a mouku.
- Naplníme stříkací sáček a stříkáme na plech tvary rohlíčků. Pečeme, spíše sušíme v mírně vyhřáté troubě.
- Vychladlé stříkáme krémem a poléváme čokoládou.
Krém
- Mléko s moukou uvaříme na kaši.
- Necháme za občasného promíchání vychladnout a postupně přidáme máslo, cukry, žloutek, kakao a rum dle chuti.
Další recepty na Lahodné pařížské rohlíčky s krémem
Vyzkoušejte další podobné recepty na Lahodné pařížské rohlíčky s krémem

Krém
- 500 ml mléko
- 6 lžíce mouka (hrubá)
- 250 g máslo
- vanilka
- 200 g cukr
- žloutek
- 2 lžíce kakao
- rum (dle chuti)
Těsto
- 30 dkg cukr (moučka)
- 4 ks bílek
- 20 dkg ořechy (mleté)
- 2 lžíce mouka (hrubá)
Čas přípravy
1 hodina
Jak oloupat chřest
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.