Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Nemáme-li k dispozici moučkový cukr, je možné jej vyrobit pomletím cukru krupice v el.
mlýnku na kávu.
Pokud navíc do cukru nasypeme i trochu vanilkového, bude mletý cukr výrazně a příjemně vonět.
ztuhlou část kokosového mléka, šťávu z ½ citronu a třtinový cukr.
V míse ušleháme máslo s polovinou cukru do pěny. nasekanými jádry vlašských ořechů a zbytkem hnědého cukru
rozmačkáme a dáme na dno sklenice, do každé přidáme lžičku cukru
nebo případně můžete použít kupované, bez přidaného cukru Posypte kokosovou moukou místo cukru.
Cukr rozmícháme v 240 ml vody, promněte do ní snítku Cukrový sirup přelijeme do džbánu, přidáme citronovou
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.
Kešu ořechy rovnoměrně rozmixujte tak, aby se vytvořila jemná moučka. Do nádoby přidejte rozmixované
Hotové ještě horké obalujeme v cukrech.
Dejte do mísy cukr, vejce, žloutek, nastrouhaný zázvor Poté je obalte ve skořicovém cukru.
papírem a pečeme zhruba 10 minut, nebo dokud není cukroví Upečené vychlazené cukroví slepujeme marmeládou.