Prémiový obsah
★★★
377 čtenářů
1 h
nikolka
Bylinky, které přidáváme do jídla, nadrobno krájíme nebo nasekáme teprve krátce před dokončením, aby neztratily své aroma.
Do omáčky je přidáváme, až ji rozmícháme, zahustíme a povaříme.
Z této jedné várky budeme mít cca 660 ml rybízové marmelády
Rybíz propláchneme a otrháme z třapin. Podlijeme jej malým množstvím vody a vaříme až změkne. Potom rybíz
Z této jedné várky budeme mít cca 750 ml marmelády.
asi 10-15minut, ovoce jsem míchala jen zlehka a v marmeládě
Hotovou horkou marmeládu naplníme do čistých suchých
Mouku si prosejeme na vál a smícháme s dalšími ingrediencemi a vypracujeme těsto, které rozválíme na
Po vychladnutí potřeme korpusy rybízovým džemem a slepíme
Z mouky, másla, cukru, citronové šťávy a žloutku vypracujeme hladké těsto, které zabalíme do a necháme
necháme ztuhnout v lednici, před podáváním ozdobíme marmeládou