Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Na plech vyložený pečícím papírem děláme stromečky Když na stromeček sáhneme, nesmí se lepit na prst a
pomoučeném válu na 5 mm silnou placku a vykrajujeme stromečky Vykrojené stromečky pokládáme na plech vyložený pečícím
Všechny přísady dobře prohněteme, vypracujeme vláčné těsto a dáme na 2 dny odležet na chladnější místo
Napichujeme na špejle a poté vytvoříme stromeček.
Tak, aby po nalepení na sebe vypadali jako stromeček polevou od největší po nejmenší a tím krásně vytvoříme stromeček
pokládáme na plech vyložený pečícím papírem do tvaru stromečku Po uplynutí doby pečení stromeček posypeme nastrouhanou
Z tvrdého sýru vykrájíme vykrajovátkem stromečky a
Ze dvou plátu listového těsta vykrojíme stromeček. Potřeme špenátovou směsí a poté přiložíme druhý plát (stromeček
Ostrým nožem nebo radýlkem vyřízneme obrys stromečku Celý stromeček pak potřeme rozšlehaným vajíčkem.