Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
Vypracujeme těsto, ze kterého vytvoříme malé bochánky Doprostřed každého bochánku dáme jednu mandli.
Bochánky vyjmeme z voskového obalu, každý nařízneme Dovnitř každého bochánku můžeme vsunout ještě malý
Z těsta uděláme malé bochánky a dáme je na plech vyložený cukr smícháme se skořicovým a obalíme v něm teplé bochánky
Z těsta vytvoříme malé bochánky, položíme je na plech Žloutek rozkvedláme s trochou vody a bochánky potřeme
V hrnečku si připravíme kvásek z droždí, trochu cukru, mouky a vlažného mléka. Do mísy prosejeme mouku