Mandlové hrudky Uvařeno 7 463x


Recept

  1. Oloupané mandle nakrájíme ostrým nožem na nudličky, nasypeme je na suchý plech, vložíme do trouby vyhřáté na 160 °C a opatrně je opečeme za občasného promíchání dozlatova.
  2. Obě čokolády nalámeme na kousky, každou zvlášť rozpustíme ve vodní lázni a do každé čokolády vmícháme polovinu opečených mandlových nudliček.
  3. Pomocí lžíce tvoříme z mandlové hmoty hrudky, které pokládáme na alobal a necháme je důkladně ztuhnout v chladu.

Další recepty na Mandlové hrudky

Vyzkoušejte další podobné recepty na Mandlové hrudky
Ingredience
  • 2 sáček celých mandle (loupané)
  • 100 g bílé čokolády
  • 100 g čokoláda (hořká)
  • alobal
Čas přípravy
40 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty

Podobné recepty