Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
janapozarova
Špínu od hlíny, rostlin, popele nebo inkousu z rukou dokonale odstraníme rozmačkáním nedozrálého rajského jablka.
Vytlačené rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem Upečené rohlíčky slepíme marmeládou a špičky namáčíme
ze kterého odkrajujeme válečky menší a tvarujeme rohlíčky Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Děláme větší rohlíčky. vyválíme na silnější plát a formičkou vykrajujeme rohlíčky
Rohlíčky skládáme na plech s pečícím papírem a pečeme Upečené rohlíčky necháme zchladnout a špičky namáčíme
Z každého kousku vytvarujeme malý rohlíček a uložíme Po vytažení z trouby necháme rohlíčky na plechu vychladnout
Pečeme při 180°C asi 15 minut, rohlíčky vyklepneme.
Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
lednici chvíli odpočinout a poté z těsta tvarujeme rohlíčky Po vyjmutí obalujeme rohlíčky ve mletých mandlí.
Pracovní plochu rovnoměrně posypeme mandlovými lupínky , které pak ze všech stran obalíme mandlovými lupínky