Mandlové laskonky Uvařeno 1 382x


Postup přípravy receptu

Recept

  1. Bílky a polovinu krupicového cukru vyšleháme ve vodní lázni asi 5 minut. Pak do nich zašleháme zbytek cukru, Nakonec zlehka vmícháme mandle.
  2. Na plechy nanášíme lžící bochánky, které lehce zploštíme lžící a dáme péct při 120°C asi na hodinu.
  3. mezitím si připravíme krém tak, že uvaříme pudink podle návodu na obalu a poté přidáme zbylé suroviny.
  4. Nakonec upečené vychladlé laskonky slepujeme krémem. necháme ztuhnout a skladujeme v chladu.
Štítek
Ingredience
  • 5 ks bílek
  • 250 g cukr (krupice)
  • 170 g cukr (moučka)
  • 100 g mandle (mleté)

Krém

  • 300 ml mléko
  • 100 g cukr (krupice)
  • vanilkový pudink
  • 100 g čokoláda (bílá)
  • lžička káva (instantní)
  • 250 g máslo
Čas přípravy
1 hodina 30 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty

Podobné recepty