Marcipánové hříbečky Uvařeno 973x


Recept

  1. Smícháme si namleté mandle s cukrem, bílkem a likérem, aby vzniklo tužší těsto.
  2. Z toho tvoříme hříbečky, hlavičky namočíme v rozpuštěné čokoládě, mandle smícháme s cukrem a obarvíme nazeleno, nasypeme do košíčku, na který položíme houby.

Další recepty na Marcipánové hříbečky

Vyzkoušejte další podobné recepty na Marcipánové hříbečky
Ingredience
  • 400 g mandle
  • 100 g cukr (moučkový, jemný)
  • 1 bílek
  • Mandlový likér
  • 100 g čokoláda (hořká)
  • Ozdobení
  • 50 g mandle
  • 1 lžíce cukr (moučkový)
  • Zelené potravinářské barvivo
Čas přípravy
50 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty