Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Než se marokánky upečou, rozpusťte si ve vodní lázni čokoládu, kterou pak jednotlivé marokánky polijete
Chilli papričku rozkrojíme a zbavíme semeníků. vanilku a po lžičkách přidáváme podle chuti vývar z chilli
Ke konci vaření přidáme nasekanou čokoládu, máslo, dle chuti chilli a sůl a necháme povařit, dokud se
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.
Hořkou čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a prochladlé marokánky jí ze spodní strany potřeme.
Na marokánky můžeme také na ozdobu položit kandované Hotové marokánky můžeme dle chuti polít čokoládou.
že rozpustíme lžíci másla a lžíci mléka s tabulkou čokolády Na závěr podle fantazie zdobíme marokánky horkou čokoládovou