Prémiový obsah
★★★
916 čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Bílý chřest oloupejte škrabkou na brambory nebo speciální škrabkou na chřest. Loupejte od hlavičky směrem dolů. Mladý zelený chřest loupat nemusíte.
válečku odkrajujeme menší kousky, z kterým tvarujeme rohlíčky Hotové rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
máslo. Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Hladkou mouku, máslo, cukr a mandle smíchejte a vypracujte vanilkového cukru a uložte do krabice.
Do mísy prosejeme mouku a cukr. přidáme kousky másla Vanilkový lusk rozřízneme a vyškrábneme vnitřek.
Z těchto kousků pak tvarujeme rohlíčky. Necháme vychladnout a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Přidáme máslo, vmícháme žloutky a trochu mléka a těsto Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
Přimícháme mleté ořechy, máslo, vejce a vanilkový extrakt Hotové rohlíčky obalujeme ve směsi vanilkového a moučkového
nich si potom uděláme válečky a stočíme do tvaru rohlíčků Pečeme dorůžova a obalíme ve směsi moučkového cukru a vanilkového
Máslo nakrájíme na malé kousky, zpracujeme a prosátou Ještě horké rohlíčky poté obalujeme v moučkovým a vanilkovém
Pečeme na pečícím papíru, dokud nejsou rohlíčky lehce Teplé rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.