Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
šťávy a horké vody si umícháme polevu, polijeme srdíčka a ozdobíme kandovanou citronovou kůrou.
Příprava polevy: Vyšleháme bílky s cukrem do pěny a poté dochutíme citronovou šťávou.
Mezitím si připravíme polevu. Nakonec musí poleva hustá a hladká.
Dortíčky slepíme meruňkovou zavařeninou a ozdobíme citronovou polevou a například půlkou višně.
Cukr si smícháme s kůrou, šťávou, vodou a uděláme polevu
Poleva: Citronovou šťávu přecedíme přes sítko, vmícháme prosetý cukr dle potřeby a polevu rozetřeme na ořechový
Hotové ozdobíme dle nápadu a chuti polevou a poté cukrářskými Příprava polevy: Smícháme moučkový cukr s citronovou
Ze všech ingrediencí vypracujeme hladké těsto. Zabalíme ho do fólie a necháme hodinu zchladnout v ledničce
Plát necháme vychladnout, pak ho ozdobíme polevou z citronové šťávy, horké vody a moučkového cukru.
Mezitím si připravíme citronovou polevu, tak že smícháme Hotový perník vyndáme z trouby a postříkáme polevou
Z cukru a šťávy umícháme polevu a nalijeme ji na hotovou