Prémiový obsah
★★★
665 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Ořechy, cukr a bílky spolu smícháme. nugátové bonbony Nakonec přidáme nugátovou pomazánku a tvarujeme kuličky
přidáme kakao a ze směsi lžičkou nebo rukou děláme malé kuličky
Důkladně promícháme a vytvoříme kuličky, které obalíme v nasekaným ořeších.
Důkladně rozmixujeme a poté z hmoty děláme kuličky,
Do hotových jáhel vmícháme ořechy, rozinky, kokos, Poté děláme kuličky, do kterých zabalíme mandli a nakonec
krému vmícháme zbylé drobky a 80 g mletých vlašských ořechů Druhý den tvarujeme z těsta kuličky, které obalujeme
suroviny uhněteme do hladké hmoty a z té tvoříme kuličky Poté kuličky napíchneme na špejle a nejprve je namočíme
Potom z ní rukama tvoříme kuličky, které obalíme v Kuličky dáme do papírových košíčků a vychladíme v lednici
Mleté maso smícháme s rozšlehaným vejcem. Osolíme, posypeme drceným kmínem, opepříme a pridáme trochu