Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
kvíteček cukrářkou špičkou trochu krému a přilepíme ořechovou Ořechové kuličky: Všechny suroviny vypracujeme a tvoříme
Brněnská kvítečka klademe na plech vyložený pečicím Brněnská kvítečka ve středně vyhřáté troubě upečeme
Smícháme v míse mouku s moučkovým a vanilkovým cukrem, mletými ořechy, které jsme před mletím nasucho
Z bílků vyšleháme tuhý sníh, postupně za stálého šlehání přidáváme cukr a na závěr už jen ručně vmícháme
Ze 7 bílků ušleháme sníh nad parou, cukr postupně přidáváme při šlehání. Naplníme cukrářský sáček sněhem
Všechny suroviny na těsto mimo čokoládu ušleháme šlehačem. Těsto přendáme do košíčků a pečeme na 175°
Bílky vyšleháme v robotu do husté pěny. Postupně přidáváme cukr, škrob a citronovou šťávu. Nakonec opatrně
Připravíme si kvásek z droždí, vlažného mléka, lžičky cukru a mouky. Necháme vzejít a mezitím si smícháme
Z másla, cukru, vejce a mouky prosete se špetkou soli vytvoříme těsto, které navrstvíme do formy. Poté
V misce vyšleháme bílky s cukrem a došleháme nad párou v hustý sníh. přidáme umleté ořechy a mouku. Těsto
Do misky dáme bílky a postupně přidáme cukr. vyšleháme tuhý sníh. Poté sníh ohřejeme v kastrolku nad