Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
2 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Poté smícháme s vyšlehaným máslem a cukrem. Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
strouhankou, důkladně propracujeme a tvarujeme malé rohlíčky Ještě teplé rohlíčky obalujeme ve vanilkovém cukru.
Hned děláme rohlíčky. Pečením rohlíčky hodně nabydou a rozplacnou se.
přidáme špetku soli, zakysanou smetanu a nastrouháme máslo Hotové rohlíčky posypeme moučkovým cukrem.
Cukr, vanilkový cukr, citronovou kůru, změklé máslo Ořechovou náplň dáme na širší stranu trojúhelníku a
Přidáme nastrouhané máslo a zpracujeme těsto, které Konce rohlíčků namáčíme v čokoládě případně přizdobujeme
Přidáme žloutek a nastrouhané změklé máslo. Z kousků těsta vytvarujeme rohlíčky, které dáváme na
Na jejich krátké okraje dáme trochu ořechové náplně Před pečením rohlíčky potřeme rozšlehaným vejcem a
Poté rohlíčky upečeme v troubě při 175°C dozlatova. vychladlé rohlíčky slepujeme po dvou oblíbeným krémem