Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Pokud nám například od pečení zůstanou bílky, můžeme je nalít do mikroténového sáčku a zmrazit.
V případě potřeby je vytáhneme a necháme rozpustit.
Můžeme z nich tak vyšlehat tuhý sníh jako z čerstvých.
Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a tuk a rohlíčky
strouhankou, důkladně propracujeme a tvarujeme malé rohlíčky Ještě teplé rohlíčky obalujeme ve vanilkovém cukru.
Kromě čokolády vše spojíme v těsto, které necháme 1 Poté tvoříme rohlíčky a pečeme 10-12 min na 160 °C.
Poté rohlíčky upečeme v troubě při 175°C dozlatova. Můžeme ozdobit čokoládou.
silný asi 2-3 cm- Poté z těsta vykrajujeme formičkou rohlíčky Necháme vychladnout a rožky omáčíme v rozpuštěné čokoládě
vzniklých osmin dáme náplň a směrem dovnitř zarolujeme rohlíček Upečené rohlíčky pocukrujeme nebo přímo obalíme v moučkovém
Na jejich krátké okraje dáme trochu ořechové náplně Kousky těsta od úzkého okraje ke špičce zarolujeme
Upečené rohlíčky vyklepneme z formičky a necháme vychladnout Konce rohlíčků namáčíme v čokoládě případně přizdobujeme