Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a tuk a rohlíčky
strouhankou, důkladně propracujeme a tvarujeme malé rohlíčky Ještě teplé rohlíčky obalujeme ve vanilkovém cukru.
Ořechovou náplň dáme na širší stranu trojúhelníku a Okraje rohlíčku stiskneme pevně mezi prsty, aby se
Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem, potřeme Hotové rohlíčky posypeme moučkovým cukrem.
Upečené rohlíčky vyklepneme z formičky a necháme vychladnout Konce rohlíčků namáčíme v čokoládě případně přizdobujeme
Poté rohlíčky upečeme v troubě při 175°C dozlatova. Můžeme ozdobit čokoládou.
Kromě čokolády vše spojíme v těsto, které necháme 1 Poté tvoříme rohlíčky a pečeme 10-12 min na 160 °C.
silný asi 2-3 cm- Poté z těsta vykrajujeme formičkou rohlíčky Necháme vychladnout a rožky omáčíme v rozpuštěné čokoládě