662 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Troubu předehřejeme na 160 °C a formu na chlebíček Po upečení necháme chlebíček zcela vychladnout a nakrájíme
Máslo, žloutky a cukry ušleháme do pěny, přidáme mouku a sníh z bílků. Poté ještě přidáme rozinky a kandované
Nasekané rozinky, kandované ovoce a oříšky přidáme Hotový chlebíček potřeme čokoládovou polevou.
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Přidáme tvaroh, rozinky a rozkrájené vlašské ořechy a promícháme. Nakonec
Utřeme si máslo, cukr, žloutky a přidáme zbytek přísad. Nakonec přidáme sníh z bílků a upečeme dozlatova
Pečící formu si vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Oddělíme bílky od žloutků. Bílky
V míse rozdrovíme předem opečený biskupský chlbíček Do skelniček vrstvíme střídavě podrcený chlebíček a