Prémiový obsah
★★★★
4.8K čtenářů
50 m
janapozarova
Aby sůl ve slánce netvrdla, přidejte do slánky několik zrnek rýře nebo suchého hrášku.
Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na ovocný chlebíček a v troubě vyhřáté na 170 °C pečeme zhruba
Formu na chlebíček vymažeme a vysypeme a těsto do ní zvlášť tmavou a zvlášť světlou čokoládu a prochladlý chlebíček
Máslo smícháme s cukrem a se žloutkem a tuto hmotu namažeme na chléb nebo na perník. Takto připravené
Vejce vyšleháme s cukrem a přidáme zbytek suroviny. Vymícháme hladké těsto bez hrudek a nalijeme ho do
Formu na biskupský chlebíček vymažte máslem, vysypejte Hotovou lesklou polevou potřete chlebíček a povrch
Formu na biskupský chlebíček vymažte máslem, vysypejte velmi hustá, aby zůstala víceméně na horní straně chlebíčku
Bílek pevně ušleháme, zašleháme cukr, žloutky, mouku a pak přikapeme rozpuštěné máslo. Nakonec lehce
Bagety nakrájíme na plátky. Každou potřeme máslem a přidáme nejdřív stočený kousek slaniny. Poté kousek
Z bílků a špetky soli vyšleháme hodně tuhý sníh, do kterého zlehka vmícháme cukr, mouku se špetkou prášku