Pařížské rohlíčky podle Nikouše Uvařeno 4 116x


Recept

  1. Suroviny na těsto vypracujeme a dáme do zdobícího sáčku. Na plech vyložený pečícím papírem poté nastříkáme válečky ve tvaru rohlíčků.
  2. Upečeme při 190°C asi 10-15 minut dozlatova.
  3. Mezitím si ve vodní lázni připravíme krém tak, že smícháme všechny suroviny kromě másla, vyšleháme krém a až nakonec do něj postupně vmícháme máslo.
  4. Hotové rohlíčky zdobíme připraveným krémem také pomocí cukrářského sáčku.
  5. Nakonec hotové rohlíčky namáčíme v čokoládové polevě a necháme ztuhnout v lednici.

Další recepty na Pařížské rohlíčky podle Nikouše

Vyzkoušejte další podobné recepty na Pařížské rohlíčky podle Nikouše
Ingredience

Na těsto

  • 60 g mouka (hladká)
  • 3 ks vejce
  • 300 g mandle (mleté)
  • 300 g cukr (moučka)

Na krém

  • 3 ks vejce
  • 120 g cukr (krupice)
  • 30 g kakao
  • 250 g máslo
  • balení poleva (čokoládová)
Čas přípravy
50 minut

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty