Perníčky s bílkovou polevou podle Růženky Uvařeno 152x


Recept

  1. Celé vejce rozšleháme s rozehřátým medem, cukrem a rozpuštěnou Herou.
  2. Pak přidáme sypké suroviny. Vše dobře propracujeme a spojíme v tuhé těsto.
  3. Dáme do mikrotenového sáčku a necháme 2 dny odležet při pokojové teplotě.
  4. Na pomoučeném vále vyválíme a vykrajujeme formičkami různé tvary.
  5. Před a po upečení potřeme rozšlehaným celým vejcem.
  6. Vychladlé zdobíme polevou z bílků a cukru.

Další recepty na Perníčky s bílkovou polevou podle Růženky

Vyzkoušejte další podobné recepty na Perníčky s bílkovou polevou podle Růženky
Ingredience
  • 200 g mouka (hladká)
  • 120 g cukr (moučka)
  • lžíce med
  • 2 ks vejce
  • 0,5 lžička jedlá soda
  • 100 g Hera
  • lžička perníkové koření
Čas přípravy
1 hodina

Nemůžete najít ten pravý recept? Zkuste jej vyhledat



Nejlepší dnešní recepty