Prémiový obsah
★★★
2.8K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
V míse smícháme ořechy, cukr, kakao, máslo a rum. Vypracujeme hladkou směs bez hrudek a tvoříme kuličky
Ze směsi tvoříme menší kuličky, obalíme je v práškovém kakau a dáme do ozdobných košíčků.
Z té poté tvořímu kuličky a obalujeme je v kokosu.
Mouku, kakao, perníkové koření a prášek do pečiva promícháme Máslo vyšleháme s cukrem do pěny a vmícháme i kakao
Mléko vyšleháme do pěny a opatrně zalijme granko. Nahoru dáme nastrouhanou čokoládu a skořici. Ihned
směsi vykrajujte malou lžičkou hrudky a obalujte je v kakau
kousky, ze kterých pomocí druhé lžičky vytvarujeme kuličky V misce smícháme moučkový cukr s kakaem a ještě teplé
Nejdříve smícháme suché suroviny a poté přidáme i ostatní. Ručně vypracujeme těsto a necháme asi 2 hodiny
V míse smícháme všechny suroviny krmě marmelády a kokosu. Vše vyšleháme a nalijeme na plech. Pečeme na
vyjmeme, dáme na talíř, přidáme kousek másla, posypeme kakaem