Prémiový obsah
★★★
524 čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
důkladně v míse a plníme jím vymazané formičky určené na úly Úly vyklepneme z formičky naplníme krémem a přitiskneme
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
Kousky těsta napěchujeme do formiček na včelí úly. Pak v úlu vytvoříme důlek, který naplníme krémem, a
Do jedné třetiny teplé vody se špetkou cukru nadrolte droždí a nechte chvíli stát. V míse máme mouku,
Do mísy robotu s hnětacím hákem nasypeme obě mouky, kypřící prášek, sušené droždí, slunečnicová semínka
Bílky ušleháme s cukrem a šťávou z citronu. Lžící oddělíme asi jednu třetinu hmoty. Do větší části vmícháme
Troubu vyhřejeme na 180 °C a formu na chlebíček si vyložíme pečícím papírem. V hrnku smícháme mléko
Troubu předehřejte na 170 °C. U všech čtyř vajec oddělte žloutky od bílků. Žloutky dejte stranou do misky
Mouku prosijeme, promícháme s cukrem a vanilkovým cukrem. Máslo nakrájíme na kousky, přidáme žloutky