Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
1 h
janapozarova
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Smíchejte cukry, margarín, mouku, vejce, sůl a promíchejte. Rukama vypracujte hladké těsto. Na pracovní
Z těsta vykrajujeme formičkou kolečka. Mezitím polevu připravíme podle návodu a kolečka v
Vykrajujeme zoubkovaná kolečka, na polovině vykrojíme Vrchní kolečko potřeme polevou z čokolády a ztuženého
Vykrajujeme kolečka. Kolečka s otvorem namočíme do polevy a pak posypeme
Z těsta poté vykrajujeme kolečka. Vychladlá kolečka potřeme krémem a ozdobíme pistáciemi
Přidáme pistáciovou pastu a opět promixujeme. Na karamel si dáme do malého hrnce cukr a vodu.
Nejdříve musíme nasekat nebo umlet pistácie na drobno. Máslo vyšleháme s cukrem. Poté důkladně zašleháme
až zesvětlá a nabude na objemu, nakonec zašleháme pistáciový
Bílky se solí ušleháme do tuhého sněhu, přidáme mandle, nastrouhané pistácie, mandlové aroma, cukr a
Vodu si svaříme s 300 g cukru, přidáme barvivo a povaříme asi čtvrt hodiny. Bílky ušleháme se zbytkem