Prémiový obsah
★★★
1.5K čtenářů
40 m
janapozarova
Abychom jednodušeji mohli vyndat koláč z vyššího pekáčku, používáme pečící papír, který ustřihneme tak, aby přečníval alespoň o pár cm na dvou stranách.
Po upečení pak koláč za delší konce krásně vyndáme bez porušení.
Do mouky přidáme kakao a důkladně rozmícháme. Dále přidáme strouhanou citronovou kůru, cukr, namleté
Nejdříve musíme nasekat nebo umlet pistácie na drobno. Máslo vyšleháme s cukrem. Poté důkladně zašleháme
Přidáme vanilkový extrakt, dvě lžíce pistáciového másla , nasekané pistáciové oříšky a promícháme dohladka.
Příprava korpusu: Dno dortové formy o ∅ 24 cm vyložíme pečicím papírem a boky vymažeme máslem a vysypeme
Změklé máslo ušleháme s cukrem do pěny a zašleháme pistáciovou
Smíchejte cukry, margarín, mouku, vejce, sůl a promíchejte. Rukama vypracujte hladké těsto. Na pracovní
až zesvětlá a nabude na objemu, nakonec zašleháme pistáciový
Bílky se solí ušleháme do tuhého sněhu, přidáme mandle, nastrouhané pistácie, mandlové aroma, cukr a