Prémiový obsah
★★★
11.9K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Bílky s cukrem vložíme do hrnce a zahříváme je nad vodní lázní, dokud se nerozpustí cukr. Nahřáté bílky
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
Všechny suroviny smícháme a zpracujeme do tužšího těsta. Strojkem vytlačíme nudličky, pečeme na pečícím
Kokos, cukr a 4 bílky dobře promícháme a tuto směs za stálého míchání nahřejeme ve vodní lázni. Pak necháme
V misce vyšleháme vejce s cukrem a přidáme kokos. Ze směsi formujeme kuličky nebo dáváme do formiček.
Vyšlehejte celá vejce do pěny. Poté přidejte oba cukry a ještě chvilku šlehejte. Z hmoty vytvořte lžičkou
Troubu vyhřejeme na 130 - 140 °C a kokosky v ní při Hotové kokosky by měly být zlatavé a křupavé.
Bílky, med a cukr šleháme nad párou ve vodní lázni. Až je směs hodně hustá, odstavíme ji a postupně do
Troubu rozehřejeme na 130 °C a kokosky do ní dáme péct Hotové kokosky necháme vychladnout na plechu, potom
Sypké suroviny smícháme v míse. Poté přidáme olej a salko. Z hmoty děláme kuličky, které dáme na plech
Vše krom kakaa ručně vařečkou smícháme dohromady a polovinu těsta vylejeme na malý vyšší plech a stěrkou