Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud máme již déle uvařenou rýži, například z minulého dne, a chceme ji ohřát k obědu, můžeme ji vložit do čistého neporušeného mikroténového sáčku a na několik minut ponořit do horké nebo vařící vody.
žloutek a vanilkový cukr a rychle zpracujeme v hladké těsto Před dalším použitím necháme těsto v chladnu nejméně
Příprava pantoflíčků: Základ je z linecké těsta, vypracujeme Vypracujeme těsto, ze kterého tvoříme kuličky, které
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z lineckého těsta vyválíme tenká plát a formičkou vykrajujeme
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z připraveného těsta poté vykrajujeme různé tvary,
Přidáme mouku a vypracujeme těsto. Vypracované hladké těsto dáme do sáčku a necháme den
Všechny suroviny pořádně zpracujeme a necháme těsto Poté těsto rozvalíme a vykrajujeme různé tvary.
Druhý den těsto na linecké cukroví vyválíme na pomoučněném vále a vykrajujeme různé tvary jako u klasického lineckého
vál, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme hladké těsto Z připraveného těsta poté vykrajujeme různé tvary,
Máslo postupně rozdrolíme a vypracujeme těsto. Z těsta postupně vykrajujeme srdíčka.
Poté přidáme citrónovou šťávu, propracujeme a těsto