3.4K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Z těsta vytvarujeme asi 6 cm dlouhé rohlíčky, které Cukrářským sáčkem nastříkáme krém na rohlíčky.
hladké těsto, vyválíme plát a formičkou vykrájíme rohlíčky Upečeme dozlatova a na vychladlé rohlíčky vytvarujeme
Příprava krému: Ve vodní lázni vyšleháme metlou dohladka sáčku krémem.
Naplníme stříkací sáček a stříkáme na plech tvary rohlíčků Krém: Mléko s moukou uvaříme na kaši.
Broskve si nakrájíme na kostičky a přimícháme do krému a neneseme broskvový krém.
Poté srolujte do rohlíčku. Okraje rohlíčku stiskněte pevně mezi prsty, aby se
Na každý díl dejte lžičku náplně a stočte do rohlíčku Rohlíčky vyskládejte na plech a dejte péct do vyhřáté
Na každý díl dejte lžičku náplně a stočte do rohlíčku Rohlíčky vyskládejte na plech a dejte péct do vyhřáté
Příprava těsta: Třetinu vlažného mléka dáme do mísy, přidáme rozdrobené droždí, 2 lžíce mouky a cukr.