Prémiový obsah
★★★
3.4K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Prsa si omyjeme a nakrájíme na malé kostičky, posypeme solí a promícháme, přikryjeme fólií a necháme
Utřeme vejce s krystalovým cukrem, přidáme olej, kakao a nakonec mouku s práškem do pečiva. Těsto míchám
Tvaroh smícháme se všemi ingrediencemi. Česnek prolisujeme a vmícháme nakonec. Dáme odležet do lednice
Smícháme obě hořčice s vínem. Poté přidáme med a necháme odležet v lednici. Podáváme k masu, například
Do tuhého sněhu z bílků přidáme špetku soli a vmícháme cukr. Prosejeme mouku a lehce vmícháme. Těsto
Pivo nalijeme do hrnce, přidáme ovoce a zázvor na plátky. Vhodíme koření a přidáme med. zahřejeme asi
Z másla, piva a mouky si vypracujeme nelepivé těsto. Rozdělíme si ho na dva kousky a vyválíme na obdélníky
Z těsta vykrajujeme rohlíčky, které pečeme v troubě cukrářské zdobítko a klademe na upečené a vychladlé rohlíčky
pečícím papírem poté nastříkáme válečky ve tvaru rohlíčků Nakonec hotové rohlíčky namáčíme v čokoládové polevě
Příprava rohlíčků: Všechny suroviny dejte do mixéru Rohlíčky pečte po jednom plechu, prvních pět minut