Prémiový obsah
★★★★
9.2K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Bílky trochu osolíme a šleháme je do polotuha. Pak přisypeme krupicový i vanilkový cukr a vyšleháme dotuha
Bílky trochu osolíme a šleháme je do polotuha. Pak přisypeme krupicový i vanilkový cukr a vyšleháme dotuha
Bílky vyšleháme s cukrem a přidáme kokos a sůl. Ze směsi děláme lžičkou hrudky, na plech vyložený pečícím
Cukr promícháme s kokosem a přidáme vyšlehné bílky. Trochu tekutější těsto naplníme do zdobícího sáčků
Vmícháme kokosovou moučku. Rychlé kokosové pusinky pečeme (nesušíme) v mírně předehřáté
Povrch potřeme zbytkem náplně a posypeme kokosovou Kokosovou moučku umeleme na makovém mlýnku a přimícháme
V připravené míse smícháme kokos, povolené máslo, jemně nastrouhanou čokoládu, vanilkový cukr, moučkový
Bílky s cukrem šleháme ve vodní lázni. Vyšleháme a necháme chvíli stát a znovu vyšleháme (ušlehaný sníh
Lžící z kokosové směsi vykrajujeme jednotlivé pusinky Pusinky pečeme v troubě asi 15 až 20 minut, dokud nezačnou