Prémiový obsah
★★★
1K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Skvrny od čokolády nebo kakaa odstraníte jednoduše v teplé vodě s pomocí mýdla.
U jemných choulostivých látek používáme nízkotučné mléko.
Látku do něj ponoříme a vymácháme ve vodě.
kterého odtrháváme malé kousky, které tvarujeme do rohlíčků vymažeme pouze první plech potom už nemažeme a dáváme rohlíčky
Upečené sádlové rohlíčky ještě teplé obalujeme v moučkovém Sádlové rohlíčky necháme uležet a můžeme jíst.
Rohlíčky vyložte na pečicí papír a pečte v rozehřáté Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
stjeně kousky a ty pomocí formičky přetvoříme na rohlíčky Po vychladnutí namočíme vždy polovinu rohlíčku v čokoládě
Zaděláme těsto,dáme odpočinout do lednice a vykrojíme rohlíčky si punčovou hmotu-ta se nepeče a dáme na upečený rohlíček
V trošce teplého mléka rozdrobíme kvasnice, přidáme lžičku cukru, lžičku mouky a necháme vzejít kvásek
Smícháme si mouku s práškem do pečiva a utřeme si cukr s vejci, poté do směsi s vejci přidáme kokos,
Poté z těsta uždibujeme kousky a tvoříme rohlíčky. Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem a upečeme
odkrajujeme těsto, válíme z něj válečky a tvoříme rohlíčky Rohlíčky klademe na plech a poté pečeme zhruba 10 minut