Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme špetku soli. Poté naplníme cukrářský sáček a děláme na plech vyložený
Do mírně vyšlehaných bílků zašleháme po malých částech cukr. Jakmile je hmota tuhá, naplníme jí cukrářský
Sněhovou hmotou naplníme cukrářský sáček a stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky.
Příprava pusinek: Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme Připravené jahody ozdobíme pusinkami a podáváme.
Česnek nakrájíme na tenké plátky a na pánvi je zpěníme v rozpáleném oleji. Potom přidáme rajčata nakrájená
Plátky jater osušíme a každý plátek zcela pokryjeme šunkou a anglickou slaninou. Takto připravené plátky
Trochu mléka nalijeme zvlášť do mističky nebo hrnku mléko dáme do větší mísy, přidáme k němu cukr, vejce, trochu
Žloutky důkladně rozetřeme v míse s vanilkovým i krupicovým cukrem. Do směsi přidáme kondenzovaná mléka
Pečící formu si vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Oddělíme bílky od žloutků. Bílky