Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Proléváme-li čas od času kuchyňské odtoky slanou vodou, neusazuje se na nich mastnota.
Do mírně vyšlehaných bílků zašleháme po malých částech cukr. Jakmile je hmota tuhá, naplníme jí cukrářský
Sněhovou hmotou naplníme cukrářský sáček a stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky.
Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme špetku soli. Poté naplníme cukrářský sáček a děláme na plech vyložený
Příprava pusinek: Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme Připravené jahody ozdobíme pusinkami a podáváme.
Začneme tím, že si všechnu zeleninu a slaninu nakrájíme na kostičky. Čočku přebereme a propláchneme ve
Všechno ovoce omyjeme a očistíme. Poté nakrájíme na malé kousky a napichujeme na špejle. Nakonec napíchneme
V míse rozdrovíme předem opečený biskupský chlbíček a přídáme mandle. Mascarpone promícháme s kysanou
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájené cibule a přidáme a na kousky nakrájené párky. Zalijeme vodou a přidáme
Smícháme žloutky, cukr, smetanu a vnitřek vanilkového lusku a vyšleháme. Do kastrolku nalijeme vodu a