Prémiový obsah
★★★
2K čtenářů
Redakce Recepty.eu
Aby sýr při smažení nevytékal a byl krásně křupavý, obalíme ho hned raději dvakrát a před smažením necháme ještě půl hodiny v mrazáku.
Sněhovou hmotou naplníme cukrářský sáček a stříkáme na plech vyložený pečícím papírem malé pusinky.
Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme špetku soli. Poté naplníme cukrářský sáček a děláme na plech vyložený
Do mírně vyšlehaných bílků zašleháme po malých částech cukr. Jakmile je hmota tuhá, naplníme jí cukrářský
Příprava pusinek: Bílky vyšleháme v jemný sníh a přidáme Připravené jahody ozdobíme pusinkami a podáváme.
Na oleji osmahneme na plátky nakrájený česnek. Maso nakrájíme na kousky a obalíme v solamylu. Cibuli
Zpracujeme si těsto, které necháme chvíli odpočinout. Poté naplníme do formiček na tlapky a pozvolna
Žloutky důkladně rozetřeme v míse s vanilkovým i krupicovým cukrem. Do směsi přidáme kondenzovaná mléka
Pečící formu si vymažeme a vysypeme. Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Oddělíme bílky od žloutků. Bílky