Prémiový obsah
★★★
4.7K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Oříšky jemně nastrouháme, bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu, zlehka vmícháme prosátou mouku a
Oříšky jemně nastrouháme, bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu, zlehka vmícháme prosátou mouku a
Bílky ušleháme za postupného přidávání cukru do tuha a přidáme ořechy. Mouku zamícháme, hmotu rozetřeme
Bílky ušlehat,zašlehat cukr, ořechy a mouku. Rozdělit na dva díly, rozetřít na vymazaný a vysypaný hrubou
Bílky s cukrem ušleháme do pěny. Do té přidáme hladkou mouku a mleté ořechy. Hmotu rozdělíme na dva plechy
Štafetky plníme kávovým krémem a máčíme v čokoládové není tak výrazná chuť krému), 1,5 dl mléka, cukr podle
Bílky ušlehat do pevného sněhu, poté zašlehat po částech cukr, aby vznikla hustá pěna. Do sněhové hmoty
Do pevně ušlehaných bílků zašleháme cukr a opatrně zamícháme mouku a ořechy. Těsto tenounce rozetřeme
Vypracujeme těsto a necháme chvilku odležet. Dáváme na trubičky (váleček omotám kolem trubičky a prsty