Prémiový obsah
★★★
4.7K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Oříšky jemně nastrouháme, bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu, zlehka vmícháme prosátou mouku a
Oříšky jemně nastrouháme, bílky vyšleháme s cukrem do tuhého sněhu, zlehka vmícháme prosátou mouku a
Bílky ušleháme za postupného přidávání cukru do tuha a přidáme ořechy. Mouku zamícháme, hmotu rozetřeme
Bílky ušlehat,zašlehat cukr, ořechy a mouku. Rozdělit na dva díly, rozetřít na vymazaný a vysypaný hrubou
Bílky s cukrem ušleháme do pěny. Do té přidáme hladkou mouku a mleté ořechy. Hmotu rozdělíme na dva plechy
Štafetky plníme kávovým krémem a máčíme v čokoládové není tak výrazná chuť krému), 1,5 dl mléka, cukr podle
Bílky ušlehat do pevného sněhu, poté zašlehat po částech cukr, aby vznikla hustá pěna. Do sněhové hmoty
Do pevně ušlehaných bílků zašleháme cukr a opatrně zamícháme mouku a ořechy. Těsto tenounce rozetřeme
Vypracujeme těsto a necháme chvilku odležet. Dáváme na trubičky (váleček omotám kolem trubičky a prsty