Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Vyválíme, vykrájíme kolečka a dáme na plech vyložený Poté vychladlá kolečka slepíme.
Těsto vyválejte na plát a vykrajujte kolečka. Než kolečka dostanou zlatavou barvu, vyndejte je z
Těsto: 275 g máslo (měkké) 125 g cukr (prosátý moučkový) 0,5 1žička skořice 4 1žíce mléko 300 g mouka
Z hladké mouky, cukru moučka, 150 g kokosu, vejce a másla nebo margarínu vypracujeme těsto, které necháme
Těsto vyválíme na plát silný asi 2 mm, vykrajujeme kolečka Pečená kolečka přendáme na tác a po vychladnutí je
Smíchejte cukry, margarín, mouku, vejce, sůl a promíchejte. Rukama vypracujte hladké těsto. Na pracovní
Všechny ingredience vložíme do mísy a ručně zpracujeme hladké těsto. Pro usnadnění práce můžeme použít
Krémovou směs prošleháme a vždy dvě kolečka s ní spojíme Vrchní kolečko namočíme do čokoládové polevy, posypeme
Smícháme si na válku mouku s cukrem, přidáme změklé máslo, vejce a vypracujeme hladké těsto, které necháme