Koláče s drobenkou budou šťavnatější, když je ihned po upečení mírně pokapeme smetanou ke šlehání.
Na umytou a odblaněnou svíčkovou nandáme proužky uzené slaniny. Opečeme na polovičce sádla a vložíme
Tatranky nastrouháme a přidáme k nim nastrouhaný tuk, kakao, rum a cukr. K tomu přidáme sníh z bílku
Kotlety nakrojíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na každou položíme plátek anglické slaniny a poklademe
Kýtu nakrájíme přes vlákno na plátky, naklepeme a rozkrájíme na čtverečky o velikosti asi 2 - 3 cm. Opepříme
Kotlety zlehka naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme, opepříme a na každou kotletu položíme plátek anglické
Pak vykrajujeme formičkami hvězdičky, které upečeme na vymaštěném plechu a hvězdičky ještě horké na plechu
Z hotového vyváleného těsta vykrajujeme tvary hvězdiček Hvězdičky podáváme k vínu.
rozválíme na pomoučeném vále a vykrájíme formičkou hvězdičky
Vyválíme těsto a vykrajujeme hvězdičky. Po vychladnutí hvězdičky slepíme marmeládou nebo krémem
Z tohoto plátu vykrajujeme hvězdičky ve 3 různých velikostech Upečené hvězdičky slepujeme na sebe marmeládou od největší