Prémiový obsah
★★★
1.6K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Mléko ani polévka nevyteče při vaření z hrnce, potřeme-li okraj tukem.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
potřeby odpočinout a můžeme začít tvarovat malé drobné rohlíčky Rohlíčky jsou velmi křehké, ale chuťově úžasné, takže
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.
Poté formujeme rohlíčky a dáváme na plech s peč. papírem
moučkového cukru a mletých ořevhů vytvoříme těsto na vanilkové Ihned po upečení vanilkové rohlíčky opatrně obalíme
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
Mouku, žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr, drcené z plechu a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Pečeme na pečícím papíru, dokud nejsou rohlíčky lehce Teplé rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.