Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
váleček a odkrajujeme malé kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky Teplé rohlíčky obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým
Vypracujeme hladké těsto, ze kterého tvoříme malé rohlíčky Poté obalíme v cukru moučkovém s vanilkovým.
promíchání vsypeme polovinu mouky, tři špetky soli, oba vanilkové
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Podle velikostí rohlíčků to může být přibližně deset Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Rohlíčky dáváme opatrně na plech vyložený pečícím papírem Hotové rohlíčky ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru
Vytvarujeme rohlíčky a upečeme dorůžova na plechu vyloženém
vykrajujeme kousky, ze kterých pomocí formičky tvoříme rohlíčky
Z těsta vytvoříme rohlíčky a pečeme na 160 °C do zlatorůžova ještě teplé obalujeme v moučkovém cukru, smíchaném s vanilkovým
Vytvarujeme rohlíčky-pokud možno rychle, protože teplem Horké obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým