3.3K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
Vypracujeme těsto a tvoříme z něj rohlíčky tak, že Díky tomu budou rohlíčky stejně velké.
V míse smíchejte mouku, moučkový cukr a vlašské ořechy Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
To pak plníme do strojku a vytvoříme rohlíčky, které Konce hotových rohlíčků namočíme do čokolády.
uvedených surovin vypracujeme těsto a tvoříme malé rohlíčky Upečené rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru.
Prosijeme mouku, přidáme kokosovou moučku, cukr a změklé Potom tvoříme válečky a z nich malé rohlíčky.
Do mísy prosejeme mouku a cukr. přidáme kousky másla Vanilkový lusk rozřízneme a vyškrábneme vnitřek.
Vytvarujeme rohlíčky-pokud možno rychle, protože teplem Horké obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým
Máslo spojíme s moukou, cukrem a mletými mandlemi. Horké rohlíčky pak můžeme opatrně obalovat ve vanilkovém
Mouku prosejte na vál, udělejte v ní důlek, do něj Horké rohlíčky obalujte ve směsi obou cukrů.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Mouku prosijeme s moučkovým a vanilkovým cukrem na Upropracujeme, rozdělíme na malé dílky a vytvarujeme rohlíčky
Dobrý den..ráda bych viděla i tu kokosovou mouku v receptu..díky