Prémiový obsah
★★★
3.9K čtenářů
Vanilkové rohlíčky rozhodně nesmí chybět na míse s vánočním pečivem. vyzkoušejte hned několik druhů těst, ze kterých můžete tuto voňavou vánoční klasiku připravit.
1 h
Redakce Recepty.eu
Vejce uchováváme vždy špičkou dolů, aby žloutek ležel na bílku a ne ve vzduchové bublině.
Upečené vanilkové rohlíčky obalujeme za tepla ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
Do směsi přidejte jadérka vanilkového lusku a studené Upečené rohlíčky, ještě horké, obalte ve vanilkovém
Z těchto kousků pak tvarujeme rohlíčky. Necháme vychladnout a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
Pak z něj tvarujeme rukama malé rohlíčky, které pokládáme Horké rohlíčky obalíme ve vanilkovém cukru do něhož
nich si potom uděláme válečky a stočíme do tvaru rohlíčků Pečeme dorůžova a obalíme ve směsi moučkového cukru a vanilkového
Mouku, žloutky, pudinkový prášek, vanilkový cukr, drcené z plechu a obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového
zpracujeme a prosátou moukou, moučkovým cukrem i vanilkovým Ještě horké rohlíčky poté obalujeme v moučkovým a vanilkovém
Pečeme na pečícím papíru, dokud nejsou rohlíčky lehce Teplé rohlíčky obalíme v moučkovém cukru.
Tvoříme rohlíčky, které dáváme na plech vyložený pečícím lusku a obalujeme v něm teplé rohlíčky.
, kterého nakrájíme na kousky, ze kterých tvoříme rohlíčky