Prémiový obsah
★★★
1.8K čtenářů
50 m
Redakce Recepty.eu
Ještě teplý koláč s drobenkou hned po upečení polijte několika lžičkami smetany. Bude chutnější a vydrží déle čerstvý. Jde to i s rozpuštěným máslem.
Mírně vychladlé upečené pracny vyklepneme a obalíme
Na vále smícháme umleté škvarky s moukou, cukrem a vejcem. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a přidáme
Polevu rozpusťte a pracny v ni namáčejte asi do poloviny
Na válu smícháme mouku, cukr, karob, skořici a oříšky a pak s máslem a několika lžícemi vody vypracujeme
Ze všech surovin vypracujeme těsto a necháme ho odležet v lednici. Formičky vymažeme máslem a naplníme
Tuk nahrubo nastrouháme, tatranky a suky rozdrtíte nebo umeleme. Ze všech surovin vypracujeme těsto,
Máslo utřete se žloutkem, smíchejte s ostatními ingrediencemi, s výjimkou másla na formičky, a vypracujte
V míse smícháme máslo s cukrem prosetým s moukou a práškem do pečiva. Poté přidáme dle chuti rum, a vejce