Prémiový obsah
★★★★
20.2K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
v ledničce, pak ho vyválíme na placku a vykrájíme kolečka Kolečka potřeme polevou, ozdobíme cukrovými perličkami
Vykrájíme kolečka, které dáme na plech vyložený pečícím Dohotovení: Slepená kolečka necháme důkladně ztuhnout
Z hladké mouky, cukru moučka, 150 g kokosu, vejce a másla nebo margarínu vypracujeme těsto, které necháme
Těsto vyválíme na plát silný asi 2 mm, vykrajujeme kolečka Pečená kolečka přendáme na tác a po vychladnutí je
Smíchejte cukry, margarín, mouku, vejce, sůl a promíchejte. Rukama vypracujte hladké těsto. Na pracovní
Těsto: 275 g máslo (měkké) 125 g cukr (prosátý moučkový) 0,5 1žička skořice 4 1žíce mléko 300 g mouka
Válečky poté nakrájíme na 1 cm silná kolečka. Kolečka po vychladnutí namáčíme v rozpuštěné čokoládě
Srolujeme do pevného závinu a nakrájíme na kolečka Kolečka rozložíme na plech vyložený pečicím papírem
super recept