Prémiový obsah
★★★
38 čtenářů
40 m
Redakce Recepty.eu
Vepřové i hovězí steaky solíme vždy téměř před koncem přípravy, nikdy ne na začátku.
Maso by ztratilo mnoho vody, bylo by vyschlé a ne šťavnaté.
Smícháme bílky, 200 g moučkového cukru, 200 g kokosu, máslo a rum a vytvoříme kokosovou hmotu, ze které
mírném ohni opražíme lupínky oříšků nebo mandlí a ovesné Vychladlé vánoční hromádky můžeme pocákat čokoládou
Z těsta tvoříme na plech a pečícím papírem hromádky
pánve nalijeme neslazený mandlový nápoj a přidáme ovesné
Rozmačkaný banán smícháme s vejci a rozinkami. Nakonec přidáme mouku smíchanou se sodou a práškem do
Vločky smícháme s ořechy a zalijeme mlékem. Poté přidáme rozmačkaný banán, vejce a skořice s kypřícím
Sypké suroviny smícháme v míse. Poté přidáme olej a salko. Z hmoty děláme kuličky, které dáme na plech
Droždí rozdrobíme do hrnku, přidáme trochu mléka, lžíci cukru a lžíci mouky a necháme vzejít kvásek.