Prémiový obsah
★★★★
6.7K čtenářů
1 h 30 m
Redakce Recepty.eu
Pokud naložíme čerstvé žampióny na 2 dny do okurkového nálevu, získají vynikající pikantní a plnou chuť.
Z mouky, kypřícího prášku, cukrů, vajec, rozpuštěného másla, tvarohu, rumu, rozinek, ovoce a ořechů vypracujeme
Cukr, vejce a tuk společně utřeme, přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vlijeme mléko. Vše důkladně
Štolu upečeme uprostřed trouby při 200 stupních 40
Štoly pečte v troubě vyhřáté na 165 °C asi 50 minut Pak štóly hustě posypte vrstvou moučkového cukru.
Zbytek másla necháme na potření upečené štoly. Štolu vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme
papírem a hliníkovou fólií, která zabrání, aby se štola Poté vložte připravenou štolu na plech a pečte 40 minut
Z mouky, kypřícího prášku, cukrů, vajec, rozpuštěného másla, tvarohu, rumu, rozinek, ovoce a ořechů vypracujeme
Pak vytvarujeme štolu a pečeme na 180°C asi 10 minut Štolu potřeme máslem a pocukrujeme.