Prémiový obsah
★★★
1.4K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Rybí zápach dostanete z rukou, namočíte-li je na chvíli v mléku.
Z mléka, pudinku a vanilkového cukru uvaříme hustý pudink, který za stálého míchání vychladíme. Potom
Zeleninu si nakrájíme na kolečka. Všechno ostatní svaříme na lák a necháme mírně vychladnout. Okurky
Bagetku dáme na alobal a jakobychom ji krájeli šikmo na plátky, ale nedokrojíme. Vzniknou nám kapsičky
Ve vodní rozpustíme čokoládu s olejem. Směs vychladíme a přidáme do ní koňakové aroma. Strouhané mandle
Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme pokrájené
V míse smícháme sypké suroviny a poté přidáme vejce vyšlehané s rumem a máslo. Vymícháme hladké těsto
Očištěné maso prudce opečeme na oleji ze všech stran. Přesuneme do pekáčku, podlijeme vývarem a asi 1
ROZMARÝN Chuť- intenzivně aromatická, lehce pryskyřičná. Hodí se- k hovězímu, jehněčímu a drůbežímu masu
Koleno vložíme do hrnce s vroucí vodou. Přidáme překrojenou cibuli, česnek, bobkový list a pepř s novým
Z oleje, červeného vína a koření si připravíme marinádu, do které naložíme očištěné a na kousky nakrájené
Jablka oloupeme, odstraníme jádřince a nakrájíme na kostky. Vodu s citronovou šťávou, omytou citronovou