Vyskočky Uvařeno 1 634x
Recept
- Do hladké mouky vmícháme prášek do pečiva. Přidáme margarín, smetanu ke šlehání, jedno vejce a všechny suroviny spojíme pomocí mixéru.
- Těsto necháme hodinu odpočinout v ledničce, poté ho vyválíme dotenka a pomocí tvořítek vykrájíme požadované tvary.
- Upečeme při 220°C po dobu 20_25 minut. Na závěr vyskočky obalíme v moučkovém cukru.
Další recepty na Vyskočky
Vyzkoušejte další podobné recepty na Vyskočky

- 450 g mouka (hladká)
- 1/4 kypřící prášek
- 200 g margarín
- 250 ml smetana (ke šlehání)
- vejce
- cukr (moučka)
Čas přípravy
40 minut
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo
Aby nakrájené ovoce nezhnědlo a nechceme, aby mělo citronovou chuť, použijeme jakoukoliv citronovu limonádu, dokonce ovoce nasákne příjemnou chuť.