Prémiový obsah
★★★
1.7K čtenářů
45 m
Redakce Recepty.eu
Nikdy je nemyjeme vodou, odstraňují se mnohem hůře.
Nejlepší je to alkoholem nebo zředěným čpavkem.
Potřeme jím látku, necháme působit.
Pak je teprve vypereme.
Z vychlazeného těsta vykrajujeme tvary a sušenky přesuneme
společně s vejce a sladidlem do pěny, přidáme směs špaldové rozpustíme tmavou čokoládu na hladkou polevu a prochladlé sušenky
Do mísy nasypte mouku, oba zázvory, skořici, sodu, cukr a sůl.Přidejte na plátky nakrájené máslo, med
Špaldové sušenky klademe na plech vyložený pečícím Zázvorové špaldové sušenky podáváme jako vánoční cukroví
smícháme med, máslo a citronovou šťávu a potřeme sušenky
Sušenky pečeme v troubě vyhřáté na 160 stupňů 8-10 Po upečení necháme sušenky vychladnout na mřížce.
Do sklenic vložíme nakrájenou limetu a pomeranč, přisypeme cukr a zázvor. Rozdrtíme a přidáme mátu. Zasypeme
Prosejeme mouku a cukr. Přidáme sodu, máslo, med, zázvor, vanilkový cukr, citronovou kůru a vypracujeme
Čerstvý zázvor důkladně umyjeme, osušíme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Do hrnce dáme vodu, nakrájený