Prémiový obsah
★★★
1.2K čtenářů
30 m
Redakce Recepty.eu
Jakoukoliv rýži (i z varných sáčků) vždy pořádně propláchneme až je voda čistá.
Škrob totiž působí rozvaření rýže při vaření.
A abychom měli úplnou jistotu sypké rýže, tak po dokonalém opláchnutí ji orestujeme na oleji s cibulkou a potom ji teprve přelijeme vodou a necháme vařit.
Rýže se OPRAVDU nerozvaří! Je dobré po zalití dát do rýže kostku bylinek: tymián.
Kostka obsahuje olivový olej, který taktéž značně potlačí rozvaření rýže.
Datle nakrájíme na menší kousky a smícháme s ovesnými vločkami, moukou, špetkou soli a 2 lžícemi medu
Dvě třetiny množství arašídů rozmixujeme v mléce a přidáme ke zbylé třetině nastrouhaných arašídů. Smícháme
Arašídy jemně pomeleme a společně s vejci, moukou a špetkou soli vypracujeme tuhé těsto, které vyválíme
Těsto připravíme smícháním bílého jogurtu, agávového sirupu, citronové kůry, třtinového cukru, mléka,
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, odstavíme a vmícháme máslo. Mícháme dokud se nerozpustí. Dále vlijeme
Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Papírové košíčky vytřeme slabou vrstvou čokolády, Po ztuhnutí ještě
Lžičkou tvarujeme z vytvořené hmoty bonbony a dáváme Poté dáme bonbony do mrazáku.